Pc doktor

Egy szolgáltatás NEM CSAK cégeknek!

Ha úgy érzi cserbenhagyta minden számítógépes tudása, vagy minden összeesküdött Ön ellen, ne bosszankodjon, egyszerűen dőljön hátra, és lazítson! Csak egy telefon, mi hamarosan megérkezünk, és levesszük válláról a terhet. Képzett szakembereink rövid időn belül felismerik a hibajelenségeket, gyorsan, szakszerűen hárítják el a felmerülő hibákat, szerelik be az új alkatrészeket, vagy installálják az Ön által beszerzett programokat. Ha úgy érzi számítógépe már nem a megszokott gyorsasággal reagál, valószínűleg valami háttérben megbújó probléma, vagy vírus akadályozza a működésben. Ne habozzon, hívjon minket! Mi otthon vagyunk víruskeresésben és irtásban,de adatmentésben is! Munkatársaink mérsékelt áron javítják computerének problémáit, és ehhez még csak nem is kell számítógépét hozzánk beszállítania.
Cégünk mérsékelt kiszállási díj, valamint óradíj - szerződött partnereinknek havi átalánydíj - ellenében dolgozik. Visszatérő megrendelőinknek, alkalmi partnereinknek, valamint állandó ügyfeleinknek díjmentes telefonos segítséget nyújtunk munkanapokon

                                                      08.00 - 17.00 óra között.

Szerződött partnereink a gyorsabb hibaelhárítás érdekében Internetes távsegítséget vehetnek igénybe NEM CSAK munkanapokon!

Webmester

Aki nincs fent az Interneten, az nics is...
Ebből - a mára már általános- szemléletből kiindulva bővítettük profilunkat, így ezentúl Domain regisztrációval, webtárhely bérbeadásával, és Weboldalak készítésével, karbantartásával is foglalkozunk.

Legyen Önnek is
EGYEDI, SZEMÉLYRE SZABOTT

honlapja!