Árajánlat kérése


Ha Ön még nem ügyfelünk -és nem is szeretne szerződést kötni velünk- akkor a következő óradíj keretében foglalkozunk számítógépével:
Budapest közigazgatási határain belül 5.000.-Ft + Áfa kiszállási díjat számítunk fel, munkadíjunk nem szerződött ügyfeleinknek

minden megkezdett órára 10.000.-Ft + Áfa.

Amennyiben szeretne velünk hosszabb távú megállapodást kötni rendszeres karbantartásra, vagy kiszálló rendszergazda szolgáltatásra, Kérjük kattintson IDE!

Amennyiben szakemberünk már járt Önnél, megállapította a hibát, előzetes árajánlatot is tudott mondani a javításra, bővítésre, kiépítésre stb... Ha az elvégzendő munka bonyolultsága miatt ezt írásban ígérte, annak költsége merülhet fel, az alábbiakban leírt okok miatt:

Az ajánlat megírása, az ajánlott javítástól, a beszerzendő alkatrészektől függően több-kevesebb időt vesz igénybe. Több cégnek, és magánszemélynek történő ajánlat elkészítése esetén ez az idő több órát is igénybe vehet, mely idő alatt szakemberünk nem tud mással foglalkozni. Ezért csak az az árajánlat díjmentes, melyet megbízás követ, ennek díjából vonjuk le az ajánlat készítés költségeit.

Sokféle munkára létezik árajánlat, ezért elkészítésének előre meghatározott díja nincs, elkészítés előtt minden kedves ügyféllel egyeztetünk!

 

Webmester

Aki nincs fent az Interneten, az nics is...
Ebből - a mára már általános- szemléletből kiindulva bővítettük profilunkat, így ezentúl Domain regisztrációval, webtárhely bérbeadásával, és Weboldalak készítésével, karbantartásával is foglalkozunk.

Legyen Önnek is
EGYEDI, SZEMÉLYRE SZABOTT

honlapja!