Rendszergazda

Amikor mindenki csak dolgozik a gépekkel...

A számítógép egy munkahelyen -munkaeszköz. Mindenki csak használja, majd mikor elromlik, hívnak VALAKIT, aki kijavítja a HIBÁT. Valaki lehet a Főnök, vagy egy másik alkalmazott, aki látott már számítógépet, hallott ERRŐL a hibáról, és úgy gondolja, tudja a megoldást. Az esetek egy részében, valóban meg tudják oldani a felmerült problémát. Majd a problémák sűrűsödnek, és végül minden veszni látszik. Kéőbb úgy gondolja VALAKI, hogy egy újratelepítés megoldja a problémát. Mikor kész, meglepve látják, hogy nem csak aktuális beállításaik, de dokumentumaik, levelezésük, sőt, a számlázó program összes tétele is hiányzik...

Mindez nem fordulhat elő, ha van a cégnek rendszergazdája!

Mai világunkban, ahol-amikor már szinte minden gépesített, minden otthonban és cégnél megtalálható számítógép, kell, hogy legyen legalább egy ember, aki tudja mi hogy működik, probléma esetén pillanatokon belül tud dönteni, és segíteni. Nem órák, vagy napok múlva, mert a dolgozóknak addig is dolgozni kell. A Tulajdonos, Ügyvezető, Cégvezető, Főnök, így is rohangál épp eleget, dolgozik, ügyet intéz, és nem ér rá, nem tud informatikai kérdésekkel, problémákkal foglalkozni, nem ez a szakterülete. Ha van egy szakember, aki ezzel is foglalkozik, az leveszi a terhet a vezetőség válláról, nem zaklatják majd a dolgozók ilyen problémákkal… Ha van egy ilyen szakember, az bármikor tud segíteni, akár táblázatkezelésben, kitöltésben, megnyithatatlan fájlok megnyitásában, Internetes, vagy email problémákban…akár távolról is, mert a távfelügyelet segítségével be tud lépni a gépbe, és úgy dolgozik rajta, mintha ott ülne előtte… A rendszergazda mindíg tudja, hogy a cég számítógépei milyen állapotban vannak, mikor milyen meghibásodás várható (életkor, vagy jelenségek alapján), képes megelőzni, kijavítani a problémákat. Az ilyen szakember a vezetőség helyett tud Internet bekötéseket szervezni, nem kell a Vezetőnek sorba állnia szolgáltatóknál, és nem is vezetik meg különböző csomagokkal az ott ülő profitorientált üzletkötők, melyek egyike sem szakember, csak pénzt kap a csomag értékesítése után….

 

Webmester

Aki nincs fent az Interneten, az nics is...
Ebből - a mára már általános- szemléletből kiindulva bővítettük profilunkat, így ezentúl Domain regisztrációval, webtárhely bérbeadásával, és Weboldalak készítésével, karbantartásával is foglalkozunk.

Legyen Önnek is
EGYEDI, SZEMÉLYRE SZABOTT

honlapja!