Támogatás

Ha már van egyeztetett időpontja munkatársunkkal távsegítség igénybevételéhez,
Team Viewer használatához   IDE    Any Desk használatához     IDE
kattintva töltse le a távfelügyelethez szükséges programot, majd indítsa el, és munkatársunknak telefonon diktálja be a kapott azonosítót, és jelszót.

Munkatársunk kapcsolódik az Ön számítógépéhez, és megoldja a problémát. Kérjük, ezalatt az idő alatt ne nyúljon a billentyűzethez, és az egérhez, mindenben kövesse kollégánk utasításait! Önnek bármikor módjában áll megszakítani a távfelügyeletet, a Teamviewer ablak bezárásával. A szoftver leállítása után reklám ablak bukkan fel, kérjük ezt is zárja be! Amennyiben ismételt távfelügyeleti kapcsolatra lesz szükség, Önnek nem kell mégegyszer letöltenie a programot, csak indítsa el újra onnan, ahová előzőleg letöltötte. Az azonosító szám a régi, de jelszót minden indításkor újat generál a program, sőt, Ön is kérhet újat, a jelszó mellett lévő ikonra kattintva. Távfelügyeletet szerződött partnereink vehetnek igénybe


                                        munkanapokon   08.00 - 17.00 óra között

valamint ettől eltérő időpontokban is, amennyiben kollégánkkal előre egyeztettek!

Webmester

Aki nincs fent az Interneten, az nics is...
Ebből - a mára már általános- szemléletből kiindulva bővítettük profilunkat, így ezentúl Domain regisztrációval, webtárhely bérbeadásával, és Weboldalak készítésével, karbantartásával is foglalkozunk.

Legyen Önnek is
EGYEDI, SZEMÉLYRE SZABOTT

honlapja!