Rólunk írták -Önöknek!

„Nálunk a számítógépek karbantartása havi rendszerességgel történik. Amelyik gépnél megoldható, ott távfelügyelettel, amelyik állandó használatban van, ahhoz a karbantartó havonta egyszer személyesen jön ki, igazodva a cég munkaidő beosztásához, hogy a karbantartás ne hátráltassa a munkafolyamatok menetét. Mindig pontos, munkája precíz, megbízható. Amikor két karbantartás között jelentkezik probléma, az vagy telefonos segítséggel kerül megoldásra, vagy ha gépnél van, akkor távfelügyelettel pár perc alatt elhárításra kerül a gond. Programok betanításában segítőkész. Nagy baj esetén illetve gépcsere kapcsán előfordult, hogy hétvégén dolgozott, hogy ne jelentsen kiesést a munkából a hiba, illetve csere. Ilyenkor sem emelkedett a karbantartási díj, a cég tartotta magát a szerződéskori megállapodáshoz (havi egyszeri átalánydíj).”

Kopex Trade Kft.
Bardi Andrásné
cégvezető

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Rendszergazdánk mindig pontosan a megbeszélt időben érkezik, tudjuk meddig lesz nálunk, így ügyfeleink is percre pontosan tudják, mikor van nálunk karbantartás. Amióta az Analízis Kft. látja el cégünknél a rendszergazdai feladatokat, korábbi problémáink megszűntek... Bármi gondunk adódik két karbantartás között, a szakember telefonon, vagy távfelügyelettel azonnal megoldja (mindig ugyanaz a szakember jön már tizenhét éve, mindig tudja, melyik géppel mi lehet a gond).”

Fodor Andrásné
Kromatec Kft.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


„Megtörténik időnként, hogy akkor kellene kikeresnem egy megrendelést az irodai gépből, mikor már éppen nem vagyok bent az irodában. Ez nagy problémát jelentett idáig, mert vidékről járok be, de most már megrendelőinknek nem kell azt mondanom, hogy ha nem vagyok bent, nem tudom felvenni a megrendelésüket, vagy nem nézek utána a szállítási időpontoknak. Rendszergazdánk megoldotta, hogy akár otthon vagyok, akár külföldön, az Internet segítségével be tudom kapcsolni az irodai gépet (melyet a munkaidő végén szabályosan leállítottunk), és úgy dolgozom rajta, mintha előtte ülnék. Nem hittem volna, hogy ilyen lehetséges!”

Varga Tamás
Kromatec Kft.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Informatikus szakembert kerestünk, mivel speciális kérésünk volt. Kolléganőnk gyermeket várt, az orvos nem javasolta neki az utazást, az iroda pedig nagyon messze van az Ő lakóhelyétől. Ezért már nem tudott bejönni dolgozni, de a számítógép használata nem jelentett gondot. Felkértük „Pc doktor”-t a probléma áthidalására. Egy óriási ötlettel rukkolt elő, és meg is valósította! Azóta kolléganőm otthonról be tudja kapcsolni az irodában lévő gépeket, tud dolgozni rajtuk, mintha fizikailag is bent lenne. Még nyomtatni is tud, így nekem már csak a kész anyagot kell lefűznöm. Munka után a gépeket szabályosan leállítja, így másnap azt látom, mintha személyesen bent lett volna: A gépek leállítva, a munka elvégezve, az eredmény a nyomtatón fekszik... Nincs megoldhatatlan probléma, csak meg kell találni a megfelelő szakembert! Mi megtaláltuk!

Mivel maximalisták vagyunk, nem elégszünk meg félmegoldással: Alkalmaztuk a szakembert, most már együtt dolgozunk!”

Szabó Antal
Analízis Kft.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„A nyomdászszakszervezetnek olyan szakemberre volt szüksége, aki munkáját megbízhatóan, fegyelmezetten, kreatívan végzi. Nem dicséretnek szánjuk ezt a levelet, de megtaláltuk azt az embert, aki a munkánkért értünk és gépeinkért nagyon sokat tett az elmúlt nyolc év alatt. Mindig számíthatunk rá, a rá bízott informatikai munka mellett naprakészen kezeli a web-lapunkat, valamint a hozzá nem értő irodai butaságokat. Több kollegánál kialakította a távfelügyeletet, felvállalva azt, hogy így még szabadidejében is tudjuk zavarni. Tiszteljük szakértelméért, gyorsaságáért. Minden problémás dolgot megold, addig nem nyugszik, míg át nem hidalja a szerintünk megoldhatatlan problémát.”

Aczél János
NYDSZ elnök

Webmester

Aki nincs fent az Interneten, az nics is...
Ebből - a mára már általános- szemléletből kiindulva bővítettük profilunkat, így ezentúl Domain regisztrációval, webtárhely bérbeadásával, és Weboldalak készítésével, karbantartásával is foglalkozunk.

Legyen Önnek is
EGYEDI, SZEMÉLYRE SZABOTT

honlapja!